Kristian Bang Larsen

Journalist, forfatter, kommunikatør og underviser
 
Tlf. 93 98 06 47
kbl@redaktionen.dk

Har du brug for en dygtig journalist til at skrive artikler eller bøger, en erfaren redaktør til jeres trykte eller digitale medie, eller en underviser i journalistik og kommunikation, der formår at engagere de studerende?

Så ring eller skriv til mig.

Jeg skriver artikler for især magasiner og fagblade. Portrætter, baggrundsartikler og reportager for blandt andet Ældresagen, Idrætsliv og Socialdemokraten. Journalistik i et klart og levende sprog, og tilpasset jeres læsere.

Jeg skriver fagbøger, gerne i samarbejde med dygtige eksperter, der skal have deres faglige viden sprogligt ud over rampen. Blandt mine kunder er Gyldendal og Lindhardt & Ringhof.

Som redaktør har jeg stor erfaring med både trykte og digitale medier. Er pt. redaktør på magasinet Parasport og ”con amore”-redaktør på det digitale tegneseriemagasin Nummer 9.

Jeg underviser i godt sprog, faglig formidling, kommunikation og journalistik. Er mangeårig ekstern lektor på CBS og har også undervist på RUC og for private organisationer.

Blandt mine stofområder er bl.a. idræt, sundhed, privatøkonomi, børn & unge og socialstof. Særlige nicheinteresser er Japan, tegneserier og parasport – her ved jeg mere end de fleste.

Jeg arbejder med

  • Journalistik

    Skarpe historier, levende sprog. Reportager, portrætter og baggrundsartikler for især fag- og medlemsblade – bl.a. Idrætsliv, Ældresagen og Socialdemokraten.

  • Undervisning

    Underviser i journalistik, strategisk kommunikation, digitale medier og praktisk kommunikation for CBS og private organisationer.

  • Bøger

    Ghostwriter, medforfatter og redaktør på fagbøger. Blandt mine kunder er Lindhardt og Ringhof og Gyldendal.

Kristian Bang Larsen 2022