Jette Smed

Journalist med juridisk baggrund
 
Tlf. 53 70 49 64
jette.ebbesen.smed@gmail.com

Jeg er selvstændig journalist og har firmaet LydSmed. Jeg arbejder med podcast for virksomheder, organisationer og private. Jeg skriver også artikler, arbejder med kommunikation og underviser i at lave podcast, og i at skrive fængende og komme til orde.

Jeg er uddannet først jurist og derefter journalist og har hele vejen haft begge sider med i mit arbejde.

Jeg har arbejdet med lyd og tekst på Danmarks Radio i 20 år på nyheds- og aktualitetsprogrammer som Deadline på DR2, det retspolitiske program Lige Lovligt på P1, P1 Radioavisen og P1Morgen.

Jeg kan hurtigt danne mig et overblik over kompliceret stof. Jeg kan skrive fængende tekster, producere og klippe podcast og reportager, planlægge og udføre korte og lange interview. Mine mange års erfaring som redaktionssekretær, journalistisk producer, vært, researcher og journalist gør mig i stand til at få ideer, til at planlægge dem og føre dem ud i livet.

Hvis du vil vide mere om mit særlige arbejde med livshistorier på lyd, så tjek det ud på: LydSmed.dk

Jeg arbejder med

 • Podcast

  Jeg kan hjælpe dig med alle elementer i din podcast. Jeg kan lave en begynderworkshop, hvor vi taler om, hvordan I kommer igang, jeg kan være konsulent på sidelinjen, jeg kan optage og klippe podcasten, jeg kan være vært, jeg kan lave interview, eller læse og give feedback på manuskripter og interview, jeg kan gå med i studiet og coache undervejs.

 • Livshistorier på lyd

  Jeg laver personlige podcast til familier, der ønsker at bevare slægtens minder på lyd. Få din far, mor eller bedsteforældre til at fortælle historien om dengang de mødtes, om deres barndom og skolegang, om dengang børnene blev født, deres første job og alt mulig andet.

  Se mere på hjemmesiden LydSmed.dk.

 • Undervisning

  Jeg holder workshops og korte og længere kurser i at lave podcast og arbejde med lyd.

  Jeg holder oplæg om at komme til orde for organisationer, der har medlemmer, der skal skrive indlæg til medierne.

 • Journalistik

  Jeg skriver artikler til fagblade og andre. Jeg kan gøre svært stof let tilgængeligt og spændende.