Michael Christophersen

Video, podcast og visuel journalistik
 
Tlf. 26 12 31 89
michael@ordoglyd.dk
 
www.ordoglyd.dk

Podcast, video, workshops og journalistik

Den gode historie betyder alt. Historien skal bringe os tæt på, ind under huden. Vi skal hurtigt forstå, hvad det handler om, og blive spændt på hvorfor, og hvordan det hænger sammen.

Jeg har god erfaring med, hvad der virker – og er hurtigt til at redigere og skære det overflødige fra. Mange års erfaring med redigering og arbejde med musik som udøvende musiker har givet mig en god rytme-sans og fornemmelse for, hvad der lyder godt, og som fungerer rent musikalsk.

Da jeg for det meste selv planlægger, filmer, redigerer, speaker og færdiggør, kan jeg gøre det til en konkurrencedygtig pris.

Jeg arbejder med

 • Video

  Langt det meste videoarbejde jeg laver er korte film, som skal vises på sociale medier. Det behøver ikke at koste mere end halvanden til to dages arbejde.

 • Podcast

  De fleste podcastserier har en vært og gæst i studiet. Jeg har specialiseret mig i reportager / montage – med masser af lyd og musik.
  Fra mit arbejde som journalist og tekniker på DR, har jeg stor erfaring. Jeg har været vært på programmer som: Europa lige nu, Harddisken, Dokumentar og montage programmer.
  Fra 2015 begyndte jeg at lave podcastserie for forskellige Organisationer: BUPL, Ældresagen, DM, Socialpædagogerne, BFA center for arbejdsmiljø.

 • Undervisning i podcast og journalistik

  Jeg underviser i Podcast og journalistik forskellige steder. I magistrenes fagforening DM, på KBH Universitet, Lyduddannelsen ‘Sonic college’ i Kolding, fra efteråret også i DJØF sammenhæng.