Birgitte Bartholdy

Journalist og forfatter
 
Tlf. 28 60 87 26
birgitte.bartholdy@gmail.com
 
www.birgittebartholdy.dk

Journalist og forfatter med speciale i at finde og fortælle de gode historier. Dem, som giver overblik og indsigt, underholder og griber læseren.

Fra mine mange år som journalist og redaktør i især magasin- og damebladsverdenen har jeg en omfattende erfaring i at få historierne ud over kanten til de rette modtagere.

Ring eller skriv til mig, hvis du har brug for en erfaren interviewer og skribent, der er god til at stille de rigtige spørgsmål, få den menneskelige vinkel med og skrive klart og med indlevelse om det hele.

Jeg kan også hjælpe med at omsætte svær viden til et forståeligt sprog, med redigering, pressemeddelelser og baggrundshistorier. Og jeg kan finde den røde tråd i dine meninger og holdninger og assistere dig med at få dem omsat til en god kronik eller debatartikel.

Som forfatter skriver jeg både fagbøger og skønlitteratur og holder gerne foredrag om begge dele.

Blandt mine kunder er

  • Journalistik

    Jeg har skrevet for mange forskellige magasiner og blade. For tiden skriver jeg især for Optikeren, Værn om synet, Søndag og Hjemmet og ghostwriter for forskellige kunder.

  • Forfatterskab

    Lige nu er jeg aktuel med en roman, der er udgivet af  Forlaget Falco, mine andre bøger er udkommet på Dansk Psykologisk Forlag, Forlaget Turbine, Gyldendal, Lindhardt og Ringhof samt People’s Press.