Kristian Bang Larsen

Kristian Bang LarsenJeg er journalist, kommunikationskonsulent, samt ekstern lektor i praktisk organisations- og virksomhedskommunikation ved CBS.

Mit mobilnummer er 21 45 06 47, min e-mail kbl@redaktionen.dk.

Som kandidat i kommunikation med mange års erfaring som journalist, har jeg en bred faglighed. Her er  fire fokuspunkter, hvor jeg kan hjælpe jeres virksomhed eller organisation:

Journalistik der lever

Vil I have levende historier hvor man kan mærke menneskene og forstå problemstillingerne? Dem skriver jeg – i alle genrer, med empati og humor, og i et sprog der kan være både stramt og sprudlende.

Særligt har jeg skrevet om social- og handicapområdet, idræt, kultur, sundhed, erhverv samt børn & unge. For blandt andet Socialdemokraten, Hus Forbi, Ældresagen, LEV-bladet, K-Nyt, Handicapidræt, 2B Helsingør og Nummer9.dk.

Hjemmesider der sælger

Er jeres hjemmeside 1990’er-træt og trist? Giver den ikke kunderne det bedste indtryk at jeres virksomhed?

Jeg laver hjemmesideløsninger for små og mellemstore virksomheder og organisationer, med udgangspunkt i virksomhedens strategi og kundernes behov.

I samarbejde med dygtige samarbejdspartnere inden for programmering og webdesign skaber jeg troværdige og brugervenlige hjemmesider, der er nemme at opdatere og understøtter jeres mål.

Se by-conniehansen.dk og interklima.dk, hvor jeg bl.a. har leveret projektstyring, analyse, menustruktur og tekster.

Blade og magasiner der bliver læst

Bliver jeres medlemsblad, kundemagasin eller webmedie ikke læst? Savner det tyngde, kant eller et glimt i øjet?’

Som redaktør er jeg vant til at udvikle koncepter og indholdsstrategier, trylle kvalitetsindhold frem for små budgetter og samtænke trykte blade med sociale medier. Jeg er vant til at samarbejde med både professionelle og frivillige indholdsleverandører, og er der brug for det, trækker jeg på mit stærke medienetværk af journalister, fotografer, illustratorer og grafikere til at løfte jeres medie.

Se magasinet Handicapidræt, som jeg har været redaktør på siden 2014.

Medarbejdere der skriver godt

Skriver jeres medarbejdere for langt og knudret? Synes de det er udfordrende at skrive i øjenhøjde med kunden, klienten eller medlemmet?

Jeg hjælper virksomheder og organisationer med at skrive bedre gennem korte, målrettede workshop-forløb. Her gør jeg det svære sprog let og lærer medarbejderne at skrive så budskabet når målgruppen klarest muligt.

Forløbene er skræddersyet til jeres virksomheds behov, og giver kursusdeltagerne konkrete værktøjer de kan bruge med det samme.

 Her er hvad mine kunder siger:

”Kristian er rigtig god til at gøre det enkelt for ’amatører’ og give dem små skriveøvelser, som de kan vende efterfølgende. Han ved, hvordan man kan prioritere indsatsen i mindre organisationer uden de store midler.”

– Ane Rønn-Poulsen, kommunikationskonsulent for Dansk Handicap Idræts-Forbund

“Kristian er en engageret underviser, og de studerende er altid meget glade for hans undervisning og feedback. De er ikke er vant til at arbejde med journalistik og formidling, og beskriver hans undervisning som “inspirerende”, “lærerig”, “meget hands-on” og god på grund af “praktiske råd”.”‘

– Helle Bach Riis, Koordinator, Sæt Kulturen i Spil C:NTACT & Ekstern lektor, Kultur- og Sprogmødestudier, Roskilde Universitet.