12 Mar 2013

Erhvervsavis binder Redaktionen.dk sammen

Af Kristian Bang Larsen

Redaktionen.dks Birgitte Bartholdy rapporterer fra Wienerbal på kronborg

En festklædt Birgitte Bartholdy rapporterer fra wienerbal på Kronborg i 2B Henlsingør

Tredje nummer af erhvervsavisen 2B Helsingør er på gaden, og Redaktionen.dk har lige som i de to første numre leveret næsten hele det journalistiske indhold. Opgaven binder bureauets medlemmer godt sammen.

– Opgaven er spændende for os som bureau, for vi får mulighed for at diskutere idéer og vinkler, når vi alle leverer artikler til avisen. Det giver os en fornemmelse af fællesskab, og vi tror også, at vores kunde, Vækst & Viden Helsingør, får en bedre avis, når vi som journalister sparrer med hinanden undervejs, siger Redaktionen.dks Anne Mette Futtrup.

I dette nummer har seks af Redaktionen.dks journalister leveret artikler om blandt andet det stort anlagte wienerbal på Kronborg og klimaorganisationen Act Now, som Helsingør Kommune er en del af, lige som vi har skrevet om virksomheder og personer, der arbejder med klimavenlige idéer.

2B udgives af udviklingsselskabet Vækst & Viden Helsingør A/S og Helsingør Dagblad, hvor den fungerer som 2. sektion. Desuden trykkes den i 1.000 ekstra eksemplarer, som blandt andet sendes til danske ambassader og til en række af Helsingør Kommunes samarbejdspartnere på begge sider af Øresund.

2B Helsingør kan læses her.

Tilføj en kommentar

Kommentar: