19 Sep 2013

Redaktionen – en trappe nærmere

Af Thomas Bjerg

1. september flyttede Redaktionen.dk ned ad trappen til 1. sal i baghuset på Fasanvej, og vi er så glade for vores nye lokaler med blotlagte bjælker og afhøvlede gulve.  Vi sidder ni journalister og en fotograf i kontorlokalet, og vi har fået et stort, hyggeligt køkken og et møderum, hvor man kan interviewe i fred.Vi har også lovet vores udlejer at sprede budskabet, at 2. sal nu står tom – det kunne være fedt for os, hvis andre mediefolk ville flytte ind. Så kom endelig forbi og kig.

Kristian og Birgitte udgør Redaktionens nordlige flanke.

Kristian og Birgitte udgør Redaktionens nordlige flanke. Bemærk fotograf Sjørups billede af verdens hurtigste mand.

Fire af Redaktionens skrivere diskuterer den fælles opgave, Vækst & Videns erhvervsavis 2B

Fire af Redaktionens skrivere diskuterer den fælles opgave, Vækst & Videns erhvervsavis 2B

Peter, Anne Mette og Thomas på en af de første arbejdsdage, lidt nærmere jorden.

Peter, Anne Mette og Thomas, lidt nærmere jorden.

 

Tilføj en kommentar

Kommentar: