Iben Bjørgulf Antonsen

Iben er selvstændig freelancejournalist med virksomheden Fabula.

Iben producerer dokumentariske fortælling om det almindelige menneskes ualmindelige historie, og benytter sig glædeligt og grådigt af de forskellige genrer, som journalistikken stiller til rådighed. Derudover skriver hun artikler om udviklingspolitk og bistand.

Og så er Iben en del af Zetlands Talenthold 2018/19.

Iben har tidligere arbejdet tre år som som freelancejournalist i Dubai som kommunikationsansvarlig for de danske repræsentationer i Mellemøsten og Nordafrika, som skribent på den engelsksprogede avis Gulf News og som forfatter til bogen “Danske Kvinder i Mellemøsten.”

Iben besidder en ”stille stædighed”; en ydmyg og insisterende vedholdenhed, der resulterer i gennemarbejdede, velovervejede og grundige journalistiske produktioner. En af Ibens absolut stærkeste sider er, at hun mestrer at skabe tillidsfulde og ordentlige relationer til kilder og kollegaer, der danner et afgørende grundlag for at få indsigt i og forståelse for substansen i den journalistiske undren. Substansen, som er så vigtig og som skal tilgås kritisk, analytisk og nysgerrigt. Og med tid til at lytte, reflektere og forstå uden at dømme og fordømme.

Bachelor i Internationale Udviklingsstudier, Kultur- og Spørgmødestudier samt Psykologi fra Roskilde Universitet (2011) og kandidat i Analytisk Journalistik (cand. public.) fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Aarhus Universitet (2014).

Læs mere på: www.ibenbjorganton.com

 

Iben, 1