Gitte Schwartz

Journalist, redaktør og konsulent

Journalist – jeg skriver så alle forstår det

Som erfaren allround journalist leverer jeg artikler i et sprog, som alle forstår. Du kan både få korte, hurtige nyheder, hvis du har brug for hurtige opdateringer på dit medies hjemmeside eller de sociale medier, og du kan få længere artikelserier, reportager og portrætter, skrevet med indlevelse og indsigt til dit trykte medie.

Redaktør – gør dit indhold lækkert

Hvis du har brug for en ekspert i redigering, er jeg den helt rette til opgaven. Jeg kan give tekster et sprogligt serviceeftersyn og redigere knudrede tekster, så indhold og budskab fremstår klart og tydeligt. Jeg tilbyder omskrivning og/eller redigering af tekster, så de får et journalistisk, topprofessionelt udtryk og lever op til de journalistiske kriterier om aktualitet, væsentlighed og relevans. Jeg tilbyder også korrekturlæsning på højt niveau.

Og hvis du har brug for en ekspert til at sætte dit indhold indbydende op, kan jeg ombryde dine sider i et lækkert layout med kreative løsninger og følge dit trykte medie helt til dørs og klar til tryk. Jeg er ekspertbruger i programmerne QuarkXpress, Indesign og Cue Print.

Konsulent – trivsel under forandringer

Mediebranchen forandrer sig hurtigere end nogensinde. Derfor er det nødvendigt løbende at tilpasse organisationen, så den er gearet til de nye udfordringer. Jeg kan hjælpe jeres proces på vej og være den redaktionelle mellemleders bedste ven. Som tidligere redaktør og redaktionschef på en række medier kender jeg forandringsprocesserne indefra. Derfor kan jeg med råd og vejledning hjælpe nye ledere, så de undgår at falde i fælderne, der kan skabe konflikter, dårlig trivsel, medarbejderflugt eller mistillid til ledelsen. Som konsulent kan jeg deltage i forandringsprocesser, så I får udført strategien og opnår jeres mission. Det kan enten være som konsulent i den indledende analysefase eller som konsulent, når I implementerer forandringerne.

Det gode arbejdsmiljø og ledelse

Halter jeres arbejdsmiljø, og har I brug for bedre arbejdsgange? Jeg har både som leder og som arbejdsmiljørepræsentant beskæftiget mig indgående med arbejdsmiljø, herunder både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, trivselsundersøgelser og handleplaner. Jeg har lang erfaring med at effektivisere arbejdsgange, organisere ressourcer for at opnå optimering og med at implementere nye systemer. Hvis din organisation står over for den slags udfordringer, kan jeg hjælpe.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde netop din organisation. Jeg tilbyder et gratis, forpligtende møde, hvor vi afklarer jeres udfordringer.

Kort om min baggrund

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus.  Jeg har været redaktør på Frederiksborg Amts Avis, redaktionschef og chefredaktør på Søndagsavisen og redaktør og redaktionschef på Politikens Lokalaviser.

Ring til mig på 30 55 42 47, eller skriv til gs@redaktionen.dk