Anne Lea Landsted

BigHouse

Anne Lea Landsted, journalist, forfatter, projektleder og underviser

Om mig

Jeg er erfaren undersøgende journalist, dygtig debattør, populær projektleder og underviser. Jeg kan både skrive, producere radio og tv, og så er jeg god til at sætte dagsordener.

Mit debatindlæg: Er Københavns Lufthavn ude i sikkerhedstjek eller sexchikane (Politiken, august 2015) blev et af de mest læste og kommenterede, men vigtigst af alt: Det gjorde en forskel. Det afslørede en syg kultur blandt sikkerhedsvagter, og det fik lufthavnen til at ændre procedurer.

https://politiken.dk/debat/art5584817/Er-Københavns-Lufthavn-ude-i-sikkerhedstjek-eller-sexchikane

https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art5852201/Jeg-havde-aldrig-forestillet-mig-at-et-debatindlæg-kunne-gøre-så-stor-forskel

Du kan også gøre en forskel

Ved at hyre mig til at hjælpe dig med at få dit budskab ud. Jeg ved, hvordan man vinkler et debatindlæg eller en kronik, så budskabet står knivskarpt og bliver læst.

Dit projekt trænger til at kærlig hånd

Jeg stor erfaring som projektleder både i og uden for Europas grænser, hvor jeg sammen med dygtige kolleger har været med til at få ideer til og udvikle programmer for EU og Danida i blandt andet Afrika.

Den er i vinkel

Som erfaren underviser og vejleder, ved jeg, hvad der skal til for at få din årsberetning eller Ph.d. til at nå ud til et bredere Forum.

Storytelling

Jeg lever af at fortælle historier. Jeg kan også fortælle din. Hvad enten du er virksomhed eller enkeltperson.

Kontakt mig på tlf. 24 98 81 00 eller alandsted@googlemail.com